IPA Magyar Szekció

International Police Association

TÁMOGATÓNK:

Honlapuk elérése!

Számla számunk:
K&H Bank
10402111-50494850-50491002
Adószám:
19137504-1-10
Levelezési cím:
3360 Heves, Erzsébet tér 1.
 
 

Szervezet müködésével kapcsolatos rendezvények

Keresés a honlapon

2.png4.png5.png5.png0.png7.png
Ma82
Tegnap77
Ezen a héten159
Ebben a hónapban1731
Összes245507

Visitor Info

  • IP címe: 44.211.117.197
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

2
Online

2024-05-21

Elérhetőségeink

Sikeresen lezajlott a XXX.IPA Bál, igaz nem sokan voltunk – 50 fő –de nagyon jól éreztük magunkat!

 

A rendezvényt Kis István Boconád polgármestere nyitotta meg, visszaemlékezve a hivatásos rendőri korszakára különös tekintettel a szintén 30 ével ezelőtt megalakult Hevesi IPA Csoportra.

Nem tudták elképzelni mit akarok ezzel a társadalmi szervezettel és rájött, illetve sokan rájöttek, kinyílt a világ előttük. Többek között a ma is élő Bécsi IPA kapcsolatok is onnan indultak el.

Lólé Mihály volt rendőr kollégám volt a Bál szóvivője és ennek nagyon magas színvonalon eleget is tett. A Lólé családot is dicséret illeti mivel a tombola, belépési díjak kezelését ők végezték. Annyira eredményesek voltak, hogy a bevételből vállalta a szervezetünk a már két éve elmaradt Hevesi Rendőrkapitányság, nyugdíjas találkozójának megszervezését és anyagi támogatását.

Külön ki kell emelnem Lólé Adrienn énekműsorát, egyszerűen nagyszerű volt.

A zenét Asztalos Roland és Hevesi Tamás biztosította mindenki megelégedésére.

Erőemelő, Guinness rekorder Nick Árpád is méltó volt hírnevéhez a 12.-es átmérőjű kb. egy méteres acélrudat a közepén a fogaival megfogta és a rudat a két végénél lehajlította.

A főműsor az akrobata rúdtáncos egyesület bemutatója volt, tele igazi sport bravúrokkal. Még sohasem láttunk ilyen magas színvonalú akrobatikát.

A finom vacsorát, a színvonalas teremberendezést, a Pintér Tanya dolgozóinak, különösen Kökényesiné Pintér Margitkának köszönhettük.

Desszert is volt, de a műsorban ezt Komáromi Pistinek köszönhettük, aki évtizedek óta önzetlen barátsággal mutatta be fantasztikus műsorát.

A jó hangulatra jellemző, hogy szinte a bál teljes közönsége táncra perdült és” közös vonatozással”adtunk nyomatékot ennek.